U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Alles in samenspraak, daar geloven wij in bij ParallelZorg!

We bieden onze cliënten zorg op maat en spelen zo goed mogelijk in op hun specifieke wensen. Wij doen dit in continu overleg met de cliënt en eventuele mantelzorgers. Of het nu om een langdurige overeenkomst gaat, voor een kortere periode of voor af en toe een dag. 

Het behouden van de eigen regie en zelfredzaamheid zijn belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie. De cliënt bepaalt, zijn wensen zijn richtinggevend. Wij gaan naast de cliënt staan en ondersteunen waar nodig om aan de hulpvraag te voldoen.

Zorg en begeleiding dient puur te zijn, alle aandacht gaat uit naar de cliënt. Of het om een kleine of grote hulpvraag gaat, dat maakt voor ons geen verschil. Zolang u zich er prettig bij voelt.

Tijd dient niet opgeslokt te worden door bureaucratie maar ingezet te worden voor u.

We bieden wat u wenst. Professionele zorg en begeleiding van hoge kwaliteit, veilig, comfortabel, betrokken en vertrouwd. Met respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Met het hoofd erbij, maar ook zeker met het hart.