U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aangeboden diensten

 

Verzorging, verpleging en begeleiding thuis

 Als het thuis niet alleen meer lukt en u hulp nodig heeft dan kunnen wij u ondersteuning op maat bieden op het gebied van verpleging, verzorging en begeleiding. We bespreken graag met u wat uw precieze hulp- of zorgvraag is en stellen samen met u een zorg-leefplan op, waarin wij de afspraken en doelen voor de komende tijd vastleggen.

 

Activiteitenbegeleiding

Activiteitenbegeleiding in de ruimste zin van het woord.

U kunt dan denken aan: uitstapjes maken, familiebezoek, de krant lezen, de hond uitlaten, winkelen, knutselen, muziek luisteren, wandelen.

De activiteitenbegeleiding kan alleen recreatief van aard zijn, maar het kan ook gericht zijn op het behouden of ontwikkelen van vaardigheden of gericht zijn op het leren omgaan met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking.

 

Ondersteuning van mantelzorgers

Dit kan zowel om emotionele als praktische ondersteuning gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan het bieden van een luisterend oor of met u meedenken over oplossingen voor problemen waar u tegenaan loopt. Maar ook aan ondersteuning bij het inschakelen van de juiste hulp en het bieden van respijtzorg, het tijdelijk overnemen van de zorg, zodat u even tijd heeft voor uzelf.

Ook in de nachten kan er behoefte zijn aan extra ondersteuning, bijvoorbeeld bij angst en onrust of als er 's nachts verzorging nodig is. 

Als u een zorgbehoevende ouder heeft en zelf niet in de buurt woont of een drukke baan en gezin heeft, kunt ons een gedeelte van de zorg uit handen laten nemen. Deel met uw eventuele broers, zussen of andere familieleden de kosten voor de zorg en creëer op die manier rust in alle gezinnen om uw vader of moeder heen.

  

Vervoer en begeleiding bij afspraken

U kunt denken aan afspraken bij de dokter of het ziekenhuis, familiebezoek of afspraken bij andere (zorg)instanties.

Indien gewenst kan ik vervoer regelen, bijvoorbeeld een taxi of openbaar vervoer. Maar als u dat prettiger vindt kan ik u zelf overal naar toe brengen met mijn eigen auto.

 

Vakantiebegeleiding

U kunt ook voor activiteiten die meerdere dagen aaneengesloten plaatsvinden bij ons terecht. Ik kan u begeleiden bij uw individuele vakantie, of ter ondersteuning meegaan op vakantie met uw familie of vrienden.

Voor wie werken wij?

ParallelZorg werkt voor alle zorgvragers, met of zonder beperking.

 

Wie kunnen er bij ons terecht?

  • Senioren
  • Mantelzorgers
  • Mensen met dementie
  • Mensen met een verstandelijke beperking
  • Mensen met psychische zorgvragen
  • Mensen met een lichamelijke beperking
  • Mensen zonder beperking